Zondag 11 september 2022 was activiteit : Een smakelijke route door Winkelcentrum Leidschenveen; De Hap & Stap

Geplaatst op 12-09-2022 16:20
Bron          


Een smakelijke route door Winkelcentrum Leidschenveen; De Hap & Stap 

Winkelcentrum Leidschenveen, 11 september 2022 - Afgelopen weekend vond de eerste editie van de Hap & Stap plaats in Winkelcentrum Leidschenveen. Tijdens deze smakelijke route werden deelnemers verrast door live muziek, leuke acties, hapjes & drankjes. Voor de kinderen was er een springkussen, geregeld door Bewonersorganisatie Leidschenveen.

Smakelijke route
Bij het aanmeldpunt kregen de deelnemers een leuke routekaart mee waarop stond bij welke winkels ze allemaal een hapje en drankje krijgen. De route startte met het welbekende koekje van de Subway, onderweg kregen ze een broodje hamburger van Sm@ecktheater Paul en de route eindigde bij de nieuwste aanwinst van het winkelcentrum: Maîtreshakes. In totaal deden tien winkels mee aan de smakelijke route. 

Leuke acties 
Ook de non-food winkels deden mee aan de Hap & Stap. Bij Dierspecialist Leidschenveen ontving men een leuke goodiebag, Bij Stomerij Dolfijn kregen ze een lekker hapje en Zonnestudio Leidschenveen had een speciale actie voor een zonnebeurt EN om in de zomerse sferen te blijven ook een verfrissende alcoholvrije cocktail. 

Bewonersorganisatie Leidschenveen 
Vanuit Bewonersorganisatie Leidschenveen (BOL)was er ook nog een springkussen geregeld. Terwijl de ouders mee konden doen aan de Hap & Stap, sprongen de kids al hun energie eruit. 

Dit evenement werd georganiseerd vanuit winkelcentrum Leidschenveen en was een groot succes en de bezoekers kunnen niet wachten op volgend jaar! 

 ===


Klik hier voor alle nieuwsberichten