Signaleert u een belangrijke ontwikkeling in de stad?

Geplaatst op 27-04-2013 19:12
Bron           BOL

Signaleert u een belangrijke ontwikkeling in de stad? Wilt u een emancipatiethema op de kaart zetten? Laat het ons weten. Aan actuele thema’s wijdt het Haags Emancipatie Netwerk (HEN) graag bijeenkomsten.

Het HEN is er voor iedereen die geïnteresseerd is in, of betrokken is bij, de activering en participatie van vrouwen in Den Haag. PEP is gastvrouw en organisator van de HEN-bijeenkomsten. De avond begint veelal met een korte uitleg over het thema en een presentatie van inspirerende projecten of personen uit de stad. Elke bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerksessie. U kunt contacten leggen, ideeën opdoen of misschien wel een samenwerkingspartner vinden. En… u hoort wat er al allemaal gebeurt in Den Haag op het gebied van emancipatie.Netwerkborrel HEN

Nog niet bij PEP op bezoek geweest en nieuwsgierig naar hoe PEP er van binnen uitziet? Zin om weer eens een HEN mee te maken? Kom dan naar deze eerste HEN netwerkborrel bij PEP om met elkaar te praten, te netwerken, te brainstormen en ideeën uit te wisselen over (of alleen maar te luisteren naar) emancipatie in Den Haag (… en de emancipatienota van Jet Bussemaker?)!

Praktische informatie
Datum: maandag 3 juni 2013
Tijd: (inloop 19.30 uur) 20.00 – 22.00 uur

Locatie: PEP, Riviervismarkt 2 in Den Haag (let op: dit is dus niet in het Nutshuis op nummer 5!)

Toegang: gratis, aanmelding verplicht via www.pepdenhaag.nl/hen

Programma:

-Introductie: wat is PEP en wat doet PEP?
-Terugblik op 8 maart van dit jaar: activiteiten | 8 maartviering en uitreiking Kartiniprijs in het Atrium.
-Vooruitblik op 8 maart 2014: welke wensen zijn er en op welke manier kunt u daar een bijdrage aan leveren | wat kan de E van PEP voor u betekenen?
-Netwerken

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marjorie Sauerbier via m.sauerbier@pepdenhaag.nl of tel: 070 – 302 44 74.