20 januari : Doe je mee? Elke woensdag vanuit een andere locatie Bieb070@Home Kids: online voorlezen en knutselen of kleuren. Vandaag vanuit Scheveningen!

Geplaatst op 13-01-2021 16:03
Bron          


Bieb070@Home Kids vanuit Scheveningen
20 januari 2021, van 14:30 tot 15:00 | online vanuit bibliotheek Scheveningen

Kosten: gratis

Doe je mee? Elke woensdag vanuit een andere locatie Bieb070@Home Kids: online voorlezen en knutselen of kleuren. Vandaag vanuit Scheveningen!

Ze zijn er weer: De Nationale Voorleesdagen! Woensdag 20 januari beginnen de Voorleesdagen traditioneel met Het Nationale Voorleesontbijt. Dit keer online: Prinses Laurentien leest op Zapp voor uit het Prentenboek van het Jaar 2021: 'Coco kan het!' 

's Middags lezen we in bibliotheek Scheveningen k gezellig voor uit 'Coco kan het!' En niet alleen dat: we gaan ook lekker bewegen en zingen en maken er een klein feestje van! Maar... huh... de bibliotheek is toch dicht??

Dat is waar... dus je kunt gewoon lekker warm binnen blijven, want het is live te volgen via onze Facebookpagina @biebscheveningen!

Op bibliotheekdenhaag.nl/jeugd vind je nog meer leuke dingen die je kunt doen met het boek over Coco: je kunt er een knutsel uitprinten, het liedje nog eens luisteren en zingen en je kunt het verhaal zelfs mee dansen!

Doe je gezellig mee? Tot woensdag! 

PS: tip voor leerkrachten en begeleiders van basisscholen, peuterspeelzalen en dagopvang: We hebben ook een filmpje met leuke tips om zelf (online) voor te lezen! Stuur een mailtje naar scheveningen@bibliotheekdenhaag.nl voor de link!

  ===


Klik hier voor alle activiteiten