23 november : Dichter in het stadsdeel

Geplaatst op 30-08-2023 21:26
Bron          

14 september 2023, van 13:00 tot 14:30 | Bibliotheek Leidschenveen 
Kosten: gratis 

Leer dichten en delen onder begeleiding van Diann van Faassen 
Dichten en delen leeft in het stadsdeel. Op verzoek van aankomende dichters organiseert Bibliotheek en Cultuuranker Leidschenveen bijeenkomsten om te leren dichten en delen. De bijeenkomsten zijn inspirerend, verbindend en  verrassend. Dicht je mee? 

Bijeenkomsten dichten en delen 
Als een stadsdeeldichter iets opvallends ziet of meemaakt in het stadsdeel, kan er naar eigen inzicht een gedicht, spoken word of een kort verhaal gemaakt worden; soms aangevuld met een foto of een tekening. Dichter is in dit geval dus  een ruim begrip. Wie wil (jong en oud) mag zich aansluiten bij deze enthousiaste groep. 

Diann van Faassen 
De bijeenkomsten worden begeleid door Diann van Faassen, een Haagse dichteres die naast optredens ook literaire evenementen organiseert en presenteert. Ze is tevens schrijfdocent in het basis- en voortgezet onderwijs en verzorgt  workshops poŽzie en performance .

Praktische informatie 
Wil je (beter) leren dichten en schrijven? Je bent om de week op donderdag van 13.00 - 14.30 uur welkom. Je kunt op ieder moment vrijblijvend meedoen. Aanmelden is niet nodig. 

=== 

Klik hier voor alle activiteiten