3 november : Hotel te koop

Geplaatst op 18-09-2023 12:19
Bron          

Hotel te koop van H. Roede

Toneelvereniging Het Voetlicht speelt weer een humoristische klucht. Simon (René Speelman) en Emma (Carla Pot) runnen al jaren een klein hotelletje op een prachtige plek midden in de bossen. Maar inmiddels zijn ze op een leeftijd  gekomen dat ze graag willen stoppen, om van een welverdiend pensioen te kunnen genieten. Het hotel staat al een tijdje te koop en eindelijk heeft zich een koper gemeld. Alles op alles zal moeten worden gezet om een goede indruk op 
deze koper te maken, maar dat zal nog wel niet zo meevallen. Het is niet alleen dat Simon en Emma de laatste jaren niet zo veel energie meer in het hotel hebben gestopt, ook is het personeel misschien niet opgewassen tegen de taken die  ze eigenlijk horen te vervullen. Het is dus maar afwachten of de koop door gaat en zo ja, wat is de koper eigenlijk van plan met het hotel? Een dolkomische klucht direct van het begin tot het einde. Grappen en komische situaties volgen  elkaar in een razend snel tempo op, waardoor u bijna geen tijd heeft om op adem te komen. 

Wij spelen deze heerlijke voorstelling op vrijdag en zaterdag 27 en 28 Oktober evenals vrijdag en zaterdag 3 en 4 November om 20.00 uur. 
Op zondag 5 November is er een middagvoorstelling om 14.00 uur. 

Kaartjes kunt u aanvragen via www.culturaenzo.nl of via www.hetvoetlicht.com. Kaartjes zijn 12 euro, inclusief garderobe en een pauzedrankje. 

CulturA & Zo 
Dorpsstraat 7 
2631 CR Nootdorp

===

Klik hier voor alle activiteiten